TRANSPORT TIl/fra LYSEBOTN

Skal du til Lysebotn kan du reise med bil, buss eller båt! Det er fint mulig å ta seg en helgetur fra bylivet i Stavanger, og rekke tilbake på søndag ettermiddag. Vi anbefaler alltid å bestille plass på båten, selv om du reiser uten bil. Det er gode forbindelser mellom Lysebotn og startpunktet for turen til Kjerag, så reis gjerne uten bil. I år går det også båt til og fra Stavanger.

Buss og taxi i Lysebotn

Dersom du trenger transport til Øygardstølen eller Nilsebudammen, så kjører Stavanger Baseklubb taxi i Lysebotn. Du kan reservere plass og se rutetider på nettsidene til SBK Base. Kan også kontaktes på tlf: 984 44 159 eller mail til SBK Base

Til og fra Lysebotn med båt og buss

Alle våre medlemmer får sommeren 2022 20 prosent rabatt på båtturen inn Lysefjorden med Rødne sine fjordcruise, ved bestilling på rodne.no. Rabatten gjelder kun passasjerer og ikke kjøretøy, sykkel og kajakk. Er du medlem kan du legge inn rabattkoden DNT2022 i rabattkodefeltet ved bestilling av billetter på Rødne sin nettside. Rabatten blir da automatisk trukket fra.
Husk at medlemskortet må fremvises ved ombordstigning. Er du ikke medlem, eller har glemt å fornye medlemskapet, så melder du deg inn her.

Denne sommeren tilbyr Rødne daglige avganger, fra blant annet Strandkaien midt i Stavanger, til noen av Rogalands flotteste attraksjoner deriblant Lysefjorden turisthytte. Passasjerbåten fra Stavanger går innom både Lauvvik, Forsand, Revså, Bratteli, Bakken, Songesand, Kallali, Flørli, Håheller og Lysebotn.

Husk at det kan være forsinkelser på hurtigbåtene, spesielt om ettermiddagene mandag til fredag, og kveld fredag og søndag.

denne siden finner du alle rutetider for båtene som går inn og ut til Lysefjorden turisthytte:

Med bil

www.googlemaps.com

Husk å sjekke båttidene fra/til Songesand, Lauvvik og Forsand, og å reservere plass.Se linker øverst på siden.

Fra Stavanger til Lysebotn 2,5- 3 timer

Fra Kristiansand til Lysebotn ca 4,5 time