TRANSPORT I LYSEBOTN

Taxi og buss i Lysebotn

Dersom du trenger transport til Øygardstølen eller Nilsebudammen, så kjører Stavanger Baseklubb taxi i Lysebotn. Ta kontakt på 984 44 159.

Informasjon om buss i Lysebotn eller send mail til Stavanger Baseklubb. Rutetider for 2020 kommer snart.

Adkomst

Skal du til Lysebotn kan du reise med bil, buss eller båt! Det er fint mulig å ta seg en helgetur fra bylivet i Stavanger, og rekke tilbake på søndag ettermiddag. Vi anbefaler alltid å bestille plass, selv om du reiser uten bil. Det er gode forbinderlser mellom Lysebotn og startpunktet for turen til Kjerag, så la gjerne bilen stå igjen hjemme, eller på Lauvvik eller Forsand.

Med båt

Fra Stavanger og Lauvvik

www.kolumbus.no

Fra Lauvvik

www.visitflam.no

Med buss

Vi anbefaler buss (Kolumbus) fra Stavanger til Solbakk terminal og buss fra Solbakk til Forsand kai (Pelle's)

Vi kommer med forslag til reisetider, så snart Pelle's er klar med sine ruter.

Med bil

Følg kartanvisning fra