overnatting

Lysefjorden turisthytte har 20 rom med to enkle senger samt hems bestående av to madrasser. Nytt av året er at vi også har fått et HC-rom. Alle rommene har privat dusj og toalett.

Vi kan også tilby seng i sovesal. I tillegg har vi et nyoppusset gjestekjøkken tilgjengelig.

I hovedbygget finner du kafeen hvor frokost, lunsj og middag blir servert. I peisestua kan du slappe av etter dagens utflukter.

I tillegg så har vi i perioden 16.juni til 24. august 7 rom på Bolten, Norsk Folkehjelp sitt anlegg i Lysebotn. Der er det rom med nyoppussede bad på gangen, stort gjestekjøkken, gratis WIFI og parkering rett bak bygget.  Bolten ligger 10 minutter fra turisthytta til fots, 2 minutter med bil. Se kart her. Innsjekk skjer på turisthytta, det samme gjelder frokost og middag. ​​​​​​​

Bestilling

Telefon: +47  948 26 602

​​​​​​​booking@lysefjordenturisthytte.no

19.mai - 15.oktober

Medlem?

Medlem av DNT får 15% på overnatting. Medlem av Hostelling International får 10% på overnatting

Romtype Medlem DNT Medlem HI Ikke-medlem
Spisesal Bolten
Spisesal Bolten Foto: Espen Brekke

Soveposer er ikke tillatt

Av hygieniske årsaker er ikke soveposer tillatt på anlegget. Gjestene kan bruke egen lakenpose/sengklær, eller leie hos oss.

Med hund på tur

Hunder er også velkommen på Lysefjorden Turisthytte. Ta kontakt på forhånd for å sjekke om det er ledig plass på rommene hvor det er tillatt med hund. Husk båndtvang! Vi tar kr 100,-  per natt for ekstra utvask.