Overnatting

Kontakt:

Telefon: +47  948 26 602

Medlem?

Medlem av DNT får 15% på overnatting. Medlem av Hostelling International får 10% på overnatting

ONLINEBOOKING ER DESSVERRE UTE AV DRIFT. TA KONTAKT PÅ MAIL ELLER TELEFON.

Lysefjorden turisthytte har 20 rom med to enkle senger samt hems bestående av to madrasser. Nytt av året er at vi også har fått et HC-rom. Alle rommene har privat dusj og toalett.

Vi kan også tilby seng i sovesal. I tillegg har vi et nyoppusset gjestekjøkken tilgjengelig.

I hovedbygget finner du kafeen hvor frokost, lunsj og middag blir servert. I peisestua kan du slappe av etter dagens utflukter.

I tillegg så har vi i perioden 15.juni til 24. august 7 rom på Bolten, Norsk Folkehjelp sitt anlegg i Lysebotn. Der er det rom med nyoppussede bad på gangen, stort gjestekjøkken, gratis WIFI og parkering rett bak bygget.  Bolten ligger 10 minutter fra turisthytta til fots, 2 minutter med bil. Se kart her. Innsjekk skjer på turisthytta, det samme gjelder frokost og middag. ​​​​​​​

Rom Turisthytten
Rom Turisthytten Foto: Marius Vervik
Rom Bolten
Rom Bolten Foto: Espen Brekke
Kjøkken Bolten
Kjøkken Bolten Foto: Espen Brekke
Rom Turisthytten
Rom Turisthytten Foto: Marius Vervik
Bad Bolten
Bad Bolten Foto: Espen Brekke
Foto: Marius Vervik
Bolten
Bolten Foto: Espen Brekke
Spisesal Bolten
Spisesal Bolten Foto: Espen Brekke

Soveposer er ikke tillatt

Av hygieniske årsaker er ikke soveposer tillatt på anlegget. Sengetøy er inkludert i prisen.

Med hund på tur

Hunder er også velkommen på Lysefjorden Turisthytte. Ta kontakt på forhånd for å sjekke om det er ledig plass på rommene hvor det er tillatt med hund. Husk båndtvang! Vi tar kr 100,-  per natt for ekstra utvask.