Onlinebooking

Veiledning for online booking

Vi har dessverre fullt torsdag 23.9 til mandag 27.9 og har ingen rom ledig, eller mulighet for servering og kiosksalg.

Kjerag Lysebotn B&B har åpent! Tel 99 49 95 99

Medlem i DNT?

Skriv DNT (store bokstaver) i ruten hvor det står Allotment / Promo kode - husk å ta med gyldig medlemskort.

Annet

​​​​​​​Ikke ledig online? Send oss en mail, så sjekker vi! booking@lysefjordenturisthytte.no

Ved bestilling av sovesal, skal antall rom og antall personer være like. Legg for eksempel inn to rom og en voksen på hvert rom. Bestillingen legger seg på samme sovesal, så sant det er ledig.

Avbestilling

Senest 48 timer før innsjekk (1800 ankomstdagen). Betalingen vil bli refundert, men det vil være et avbestillingsgebyr på NOK 75. Avbestillinger som kommer  mindre enn 48 timer før innsjekk, blir ikke refundert, men ta gjerne kontakt for å se på muligheten på å flytte bestillingen. Avbestillinger må alltid sendes skriftlig.

Vi har hunderom på forespørsel.

Sen ankomst:

Vi holder reservasjonen frem til kl. 18.00. Vennligst skriv i "andre opplysninger" om du sjekker inn senere enn kl.21.00 elle gi oss beskjed på e-post; booking@lysefjordenturisthytte.no

Trenger et tilpasset rom:

Trenger du et rom som er tilpasset rullestoler eller andre tilpasninger, vennligst ta kontak med oss på e-post: booking@lysefjordenturisthytte.no

Røyking er ikke tillatt i våre bygninger og rom.