Onlinebooking

Veiledning for online booking

Bookingkode for medlemmer av DNT er RFM - husk å ta med gyldig medlemskort.

BOOKING TIL LYSEFJORDEN INN - SEND EN MAIL TIL BOOKING@LYSEFJORDENTURISTHYTTE.NO, SÅ SENDER VI PROMOTION KODE!

Ved bestilling av sovesal, skal antall rom og antall personer være like. Legg for eksempel inn to rom og en voksen på hvert rom. Bestillingen legger seg på samme sovesal, så sant det er ledig.

Har sen ankomst:

Vi holder reservasjonen frem til kl. 18.00. Vennligst skriv i "andre opplysninger" om du sjekker inn senere enn kl.18.00 elle gi oss beskjed på e-post; booking@lysefjordenturisthytte.no

Trenger et tilpasset rom:

Trenger du et rom som er tilpasset rullestoler eller andre tilpasninger, vennligst ta kontak med oss på e-post: booking@lysefjordenturisthytte.no

Røyking er ikke tillatt i våre bygninger og rom. Vi har hunderom på forespørsel.