Onlinebooking

Veiledning for online booking

Bookingkode for medlemmer av DNT er RFM - husk å ta med gyldig medlemskort.

Ved bestilling av sovesal, skal antall rom og antall personer være like. Legg for eksempel inn to rom og en voksen på hvert rom. Bestillingen legger seg på samme sovesal, så sant det er ledig.

Ønsker du å bestille bord til middag? Vennligst oppgi ønsket klokkeslett og eventuelle allergier under "andre opplysninger". Dersom du har bestilt flere netter, vennligst oppgi hvilke(n) dag(er) du ønsker å spise.

Ønsker du å bestille 3-retters middag? Vennligst oppgi ønsket klokkeslett og eventuelle allergier under "andre opplysninger". Dersom du har bestilt flere netter, vennligst oppgi hvilke(n) dag(er) du ønsker å spise. Husk å legge inn totalt antall 3-retters middag i bestillingen, før du avslutter reservasjonen.

Ønsker du å bestille nistepakke? Vennligst oppgi hvilke(n) dag(er) du ønsker å nistepakke under "andre opplysninger". Husk å legge inn totalt antall nistepakker i bestillingen, før du avslutter reservasjonen.

Har sen ankomst:

Vi holder reservasjonen frem til kl. 18.00. Vennligst skriv i "andre opplysninger" om du sjekker inn senere enn kl.18.00 elle gi oss beskjed på e-post; booking@lysefjordenturisthytte.no

Trenger et tilpasset rom:

Trenger du et rom som er tilpasset rullestoler eller andre tilpasninger, vennligst ta kontak med oss på e-post: booking@lysefjordenturisthytte.no

Røyking er ikke tillatt i våre bygninger og rom. Vi har hunderom på forespørsel.

NB Booking til større arrangementer må skje på mail. Dette gjelder Lysefjorden Inn, Heliboogie, Lysefjorden Opp, ThorXtri og Vandrefestivalen.