Onlinebooking

Veiledning for online booking

Koder for DNT-medlemmer og for deltakere i ThorXtri

Medlem i DNT?

Skriv DNT (store bokstaver) i ruten hvor det står Allotment / Promo kode - husk å ta med gyldig medlemskort.

Deltaker i ThorXtri

Skriv THORXTRI med store bokstaver i ruten hvor det står Allotment / Promo kode

Medlemmer i DNT - skriv THORXTRIM med store bokstaver i ruten hvor det står Allotment / Promo kode

20.august - her er som vanlig pastarett om kvelden og frokost om natten inkludert (fra 0200). Bord trenger ikke reserveres.

19.august - for de som vi komme en eller flere dager tidligere, dette må bestilles utenom. Lag en ny bestilling, men uten kode. Dersom du er medlem i DNT - bruk kode DNT.

Annet

​​​​​​​Ikke ledig online? Send oss en mail, så sjekker vi! booking@lysefjordenturisthytte.no

Ved bestilling av sovesal, skal antall rom og antall personer være like. Legg for eksempel inn to rom og en voksen på hvert rom. Bestillingen legger seg på samme sovesal, så sant det er ledig.

Avbestilling

Senest 48 timer før innsjekk (1800 ankomstdagen). Betalingen vil bli refundert, men det vil være et avbestillingsgebyr på NOK 75. Avbestillinger som kommer  mindre enn 48 timer før innsjekk, blir ikke refundert, men ta gjerne kontakt for å se på muligheten på å flytte bestillingen. Avbestillinger må alltid sendes skriftlig.

Vi har hunderom på forespørsel.

Sen ankomst:

Vi holder reservasjonen frem til kl. 18.00. Vennligst skriv i "andre opplysninger" om du sjekker inn senere enn kl.18.00 elle gi oss beskjed på e-post; booking@lysefjordenturisthytte.no

Trenger et tilpasset rom:

Trenger du et rom som er tilpasset rullestoler eller andre tilpasninger, vennligst ta kontak med oss på e-post: booking@lysefjordenturisthytte.no

Røyking er ikke tillatt i våre bygninger og rom.